Lezuhant egy felüljáróról és kigyulladt egy kamion Budapesten

2003.09.06. 15:32
Lezuhant egy kamion a Jászberényi úti felüljáróról. A jármű a zuhanás után kigyulladt. A baleset körülményei egyelőre nem ismertek. "Sajnos nekünk már nem volt dolgunk, a helyszínen két halott maradt" - mondta el az Indexnek Györfy Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Értesülései szerint folyik a szerencsétlenül járt kamion műszaki mentése. A kamion a felüljáró alatti vasúti sínekre zuhant, ezért a mentés alatt a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalon mindkét irányban áll a forgalom, közölte Varsányi Antal, a Mávinform ügyeletese az MTI-vel.

Késő délután leemelték a tűzoltók a vasúti sínekről azt a kamiont, amely lezuhant a Jászberényi úti felüljáróról Kőbányán. A HavariaPress beszámolója szerint a tűzoltóság emberei daru segítségével leemelték a kamiont a sínekről, így befelé már közlekedhetnek a vonatok.

A sofőr holttestét megpróbálják kiemelni a kiégett és összeroncsolódott teherautóból. A felüljáró mintegy húsz méteres szakaszát a kamion megrongálta, ezért az egyik sávot lezárták a felüljárón. Az arra közlekedők torlódásra számíthatnak.