Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Idős nőkre specializálódott rablót fogtak

2003.09.09. 10:33
Betörte az ajtót, és behatolt egy nyolcvankét éves jánoshalmi hölgy családi házába, majd az asszonytól pénzt követelt egy ismeretlen férfi szeptember 8-án. Miután a hölgy közölte, hogy nincs pénze, a támadó nem tágított, ékszereket követelt. Mivel az idős nő továbbra sem mutatott hajlandóságot az együttműködésre, a rabló letépte az arany gyűrűit és a nyakláncát, majd elmenekült.

Ma ismét hasonló eset történt: egy 83 éves hölgyre törte rá az ajtót az ugyancsak ismeretlen tettes. Az idős asszonnyal dulakodott, majd 4000 Ft-tal és egy zsebrádióval távozott.

A rendőrök a tanúk kihallgatása során olyan adatok birtokába jutottak, amelyeknek köszönhetően rövidesen előállítottak egy tizennyolc éves, vagyon elleni bűncselekmények miatt már körözött jánoshalmi fiatalembert, akit bár őrizetbe vették, ez idáig erős ittassága folytán kihallgatását még nem tudták megkezdeni - tette közzé az ORFK.