Olivér
4 °C
8 °C

Elfogták a késes rablót

2003.09.11. 15:28
Elfogták és rablással gyanúsítják a tizennyolc éves D. Róbertet a ferencvárosi rendőrök. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalember ma hajnalban a Boráros téri aluljáróban odalépett a húszéves férfihez, és egy kést hasa felé tartva magával húzta a 2-es villamos megállójához. Ott értékei átadására szólította fel, azonban a sértett az elkövető figyelmének lanyhulását kihasználva megpróbált elmenekülni. Nem sikerült, viszont a kiabálásással mások figyelmét is magára vonta, ami megzavarta D. Róbertet. Elengedte a sértett karját, aki elmenekült.

Mint később kiderült, egy néhány nappal ezelőtti esetet, melynek során egy tizenhat éves fiatalembert hasonló módon raboltak ki, szintén az ő számlájára írhatják. A húszéves sértett által adott pontos személyleírás alapján a BRFK járőrei D. Róbertet elfogták és a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?