Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megerőszakolta és kirabolta a kocsmárosnőt

2003.09.18. 14:13
Elfogták a rendőrök azt a tizenéves férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt és kirabolt egy vendéglős nőt Kecskemét határában.

Az asszony tizennyolc éves támadója, miután a kocsmában összetűzött az egyik vendéggel, a közbelépő asszonyra támadt, akit megerőszakolt, elvette ékszereit és a kasszába lévő pénzt.

Az elkövető ezek után arra kényszerítette a sértettet, hogy autójával elvigye a kiskunsági megyeszékhely homokbányáihoz. A tettes az utazást megszakítva még egyszer erőszakot tett a szerencsétlen áldozaton. Végül a fuvar végeztével elengedte a sértettet, aki rögtön feljelentést tett a rendőrségen.

A kecskeméti kapitányság nyomozói rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették a 18 éves, helybéli gyanúsítottat, akivel szemben rablás és erőszakos közösülés miatt is eljárás indult. A megtámadott nő könnyű sérüléseket szenvedett.