Súlyos baleset a 45-ös úton

Objektív Hírügynökség
2003.11.22. 13:02
Egy Opel Astra szabálytalan előzése okozta azt a balesetet, amely a 45-ös főúton történt szombaton dél körül Szentes és Kunszentmárton között. A karambolnak az első hírek szerint három súlyos és két könnyebb sérültje van - tudta meg az OBJEKTÍV Hírügynökség Tuczakov Szilvánától, a Csongrád Megyei RFK sajtószóvivőjétől.

A helyszínelés elsődleges adatai szerint a balesetet egy Kunszentmárton felé haladó Opel Astra okozta, amikor előzés közben frontálisan összeütközött a szemből szabályosan érkező Peugeot kisteherautóval. Az ütközéstől az Opelben utazó négy személy a roncsban rekedt, kettőjüket a mentősök ki tudták emelni, a másik két utast viszont csak gyorsbeavatkozó vágóberendezéssel tudták kiszabadítani a szentesi és kunszentmártoni tűzoltók.

Az elsődleges információk szerint hárman súlyosan sérültek, a negyedik személy és a Peugeot utasa pedig könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. A kisteherautó sofőrjének úgy tudni, hogy nem esett baja. A helyszínelés miatt legalább 2 órára teljes szélességében lezárták a 45-ös főutat a 13-as kilométerszelvénynél. A karambol körülményeit még vizsgálja a rendőrség.

Kórházba szállítását követően életét vesztette az Opelben utazó férfi, a többiek állapota súlyos, értesült a HavariaPress. A személyautóban utazott egy két éves gyermek is, de ő a gyerekülésnek köszönhetően sérülés nélkül úszta meg a karambolt.