Pénzszállító autót akartak kirabolni

MTI
2004.04.08. 12:44
A rendőrség szerdán, állampolgári bejelentés útján értesült arról, hogy az esti órákban ismeretlenek fegyveres rablásra készülnek pénzszállítók ellen Budapesten, az Örs vezér téren egy bevásárlóközpontnál. A rendőrség figyelőszolgálatot szervezett a megjelölt helyen.

Este hat óra körül igazoltattak a rendőrök három budapesti férfit, akiknél két, engedély nélkül tartott maroklőfegyvert, valamint 21 lőszert találtak. A három férfit, akik egy négy nappal ezelőtt Budapestről eltulajdonított Citroen típusú személygépkocsiban ültek, elfogták. Egyikük ellen hamisítás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja, valamint büntetés letöltése miatt elfogatóparancs volt érvényben.

Az ügyben a BRFK lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés, lopás bűntette, valamint egyéb bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, és indítványozza a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!