Elítélték a zuhanyozó betörőt

MTI
2004.04.12. 18:55
Betöréses lopásban találta bűnösnek egy texasi bíróság Tyron Jonest, akit egy nő saját lakásába hazatérve kapott rajta, mégpedig a fürdőszobában, zuhanyozás közben.

Bár a 39 éves férfi tagadta, hogy ő lett volna, aki jelenlétével, és sajátos tevékenységével halálra ijesztette a haza érkező fiatal nőt, a bíróság húsz évi börtönbüntetésre ítélte őt, mivel az áldozat, Rebecca Taylor felismerte a betolakodót.

Mint a nő a hatóságoknak elmondta, otthonába hazatérve azt látta, hogy lakásában egy ismeretlen férfi tartózkodik, mégpedig igen otthonosan érezve magát. Tyron Jones ugyanis kivett a fagyasztóból egy mélyhűtött pizzát, és jóízűen elfogyasztotta, később levetkőzött, kimosta és megszárította a ruhát, majd beállt a zuhany alá. Épp ekkor érkezett haza a tulajdonos, aki az idegent meglátva megrémült, és el akarta torlaszolni az ajtót. A férfi azonban gyorsabb volt, felkapta a ruháit és a nőt félrelökve kirohant az ajtón. A baj az volt, hogy nem csak a saját ruháit vitte magával, hanem a tulajdonos távolétében összeszedett értéktárgyakat, köztük Rebecca Taylor nagymamájának gyémántgyűrűjét is.