A hetes főúton történt halálos baleset szemtanúit keresik

2004.06.03. 16:34
Keresi a rendőrség annak a balesetnek a szemtanúit, amelyben egy hónapja egy házapár mindkét tagja életét vesztette a 7-es főúton. A tragikus baleset május 08-án, kora délután történt a Fejér megyei Baracska térségében.

Egy zöld színű Fiat Brava vezetője Martonvásár felől haladt Székesfehérvár irányába, amikor egy előtte haladó autóbuszt kezdett előzni. Az előzés után azonban a gépkocsi stabilitását vesztette, és átsodródott a mentirány szerinti baloldalra, ahol összeütközött egy szabályosan haladó Suzukival.

A baleset során a Fiatban utazó házaspár mindkét tagja életét vesztette, sőt egyikük ki is repült a járműből. A sofőr súlyos sérüléseket szenvedett, míg a Suzuki öt utasa közül hárman súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek meg.

Mivel a tragédia pontos körülményeit még mindig nem sikerült egyértelműen tisztázni, a rendőrség várja a baleset szemtanúinak jelentkezését. Kérik, hogy jelentkezzenek a megelőzött autóbusz utasai, a busz vezetője, valamint mindazok, akik láthatták az ütközést, és azzal kapcsolatban érdemleges információ birtokában vannak. A bejelentések megtehetők a Fejér megyei rendőr-főkapitányságnál, illetve az ismert rendőrségi telefonszámokon is.