Turisták orgiáját filmezte a ciprusi rendőrség

MTI
2004.06.25. 15:27
A ciprusi rendőrség felvételeket készített egy luxushajón tartott állítólagos orgiáról. A képeken száz brit és skandináv turista látható hiányos öltözékben. A Fantasy Boat Party néven futó programra 30 font volt a jegy.

Miután a helyi tévé levetítette a felvételeket, a rendőrség letartóztatásokat vett tervbe, de mivel az incidens nemzetközi vizeken történt, ezért az Interpol felhatalmazásra van szüksége. "A felvételeken láthatóak túlmennek minden elképzelhető határon"- mondta a helyi rendőrség egy tisztje. A félmeztelen nők és meztelen férfiak szexuális aktusainak látványa sokkolta a vallásos ciprusi nézőket is.

A hajó egyébként a botrányairól hírhedt Ayia Napaból indult; a hatóságok itt már megpróbálkoztak rajta ütni a helyi szex és drog színtéren. A turizmusért felelős miniszter csütörtökön komoly egyeztetéseket végzett a rendőrséggel azok leendő lépéseivel kapcsolatban

A sétahajózás szervezői biztonságos és mesés szórakozást ígérnek tequliával töltött vizipisztollyal és chip & dale fiúkkal. "Tartalmas, tiszta szórakozást biztosítunk. Nincsenek se orgiák, se drogok" - nyilatkozta a szervező cég vezetője.