Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ittasan menekültek a rendőrök elől

2004.07.01. 09:05
Két ittas vezető is sikertelenül próbált meg elmenekülni a rendőrök elől Dunaújvárosban - tudta meg a HavariaPress.

Szerdán délben egy motorost akartak leinteni a Fejér megyei város járőrei, az Aranyvölgyi úton. A motoros akkor megpróbált elmenekülni az egyenruhások elől, balszerencséjére azonban egy kereszteződésben a járdára hajtva elesett.

Késő este a járőrök egy ittas autóssal szemben akartak intézkedni, aki az autójával egy megállni készülő Seatnak ütközött, majd továbbhajtott. A sofőrt megpróbálták megállítani, ő azonban a megkülönböztető jelzés ellenére sem akart megállni. Az üldözésére induló rendőröknek ez alkalommal is egy baleset segített az ámokfutó elfogásában, hiszen a Suzuki egy elágazásnál kisodródott az útról.

Mindkét, ittasnak bizonyult járművezetővel szemben szabálysértési vagy büntetőeljárás indulhat, az orvosi vizsgálat eredményének függvényében.