Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Sikertelen pénzszállító-rablás Debrecenben

2004.07.05. 11:56
Zsákmány nélkül menekült el az a férfi, aki kirabolt egy pénzszállító autót Debrecen belvárosában. A hajdúsági megyeszékhely rendőrségére hétfőn reggel, háromnegyed kilenc körül jelentették be, hogy rablás történt a belvárosban. Egy pénzszállító cég alkalmazottja éppen egy pénzeszsákot készült bevinni a Kálvin tér egyik bankjába, amikor egy oszlop mögöl elélépett egy férfi. A támadó egy gázspray-vel lefújta a biztonságiembert, majd kitépte kezéből a pénzeszsákot, végül megpróbált elmenekülni az Új Városháza irányába.

A támadás láttán a pénzszállító cég másik, helyszínbiztosító alkalmazottja azonnal a rabló után eredt. A menekülő ekkor, néhány méter megtétele után eldobta a mintegy tizenkét kilós, mindössze fémpénzeket tartalmazó zsákot, majd elfutott a helyszínről. A rendőrség egy körülbelül 170 cm magas, 30-40 év közötti, köpcös férfit keres a rablás miatt. Az elkövető a rablás idején világoskék farmarnadrágot és farmerdzsekit, kék pólót és szürke baseballsapkát viselt. Fején csaknem bizonyosan fekete parókát hordott, s feltehetőleg vastag, fekete keretes szemüvegét is csak arcvonásainak elleplezésére használta. A kapitányság nyomozói nagy erőkkel kezdték meg az elkövető felkutatását.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?