Erik, Alexandra
EUR 386,11 Ft
USD 366,67 Ft
11 °C
23 °C

Sikertelen pénzszállító-rablás Debrecenben

2004.07.05. 11:56
Zsákmány nélkül menekült el az a férfi, aki kirabolt egy pénzszállító autót Debrecen belvárosában. A hajdúsági megyeszékhely rendőrségére hétfőn reggel, háromnegyed kilenc körül jelentették be, hogy rablás történt a belvárosban. Egy pénzszállító cég alkalmazottja éppen egy pénzeszsákot készült bevinni a Kálvin tér egyik bankjába, amikor egy oszlop mögöl elélépett egy férfi. A támadó egy gázspray-vel lefújta a biztonságiembert, majd kitépte kezéből a pénzeszsákot, végül megpróbált elmenekülni az Új Városháza irányába.

A támadás láttán a pénzszállító cég másik, helyszínbiztosító alkalmazottja azonnal a rabló után eredt. A menekülő ekkor, néhány méter megtétele után eldobta a mintegy tizenkét kilós, mindössze fémpénzeket tartalmazó zsákot, majd elfutott a helyszínről. A rendőrség egy körülbelül 170 cm magas, 30-40 év közötti, köpcös férfit keres a rablás miatt. Az elkövető a rablás idején világoskék farmarnadrágot és farmerdzsekit, kék pólót és szürke baseballsapkát viselt. Fején csaknem bizonyosan fekete parókát hordott, s feltehetőleg vastag, fekete keretes szemüvegét is csak arcvonásainak elleplezésére használta. A kapitányság nyomozói nagy erőkkel kezdték meg az elkövető felkutatását.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!