Judit
3 °C
7 °C

Táborozókra zuhant egy faág

MTI
2004.07.05. 19:27
Táborozó iskolás gyerekekre zuhant egy nagy faág Karcagon, a diákok közül ketten súlyos, hárman könnyebb sérülést szenvedtek. A mezőgazdasági szakközépiskola parkos területén egy mintegy 15 méter magas fa körülbelül 8 méter hosszú, 40 centiméter vastag ága esett az alatta tartózkodó fiatalokra.

A nevelők azonnal értesítették a mentőket, akik a két súlyos sérültet a kórházba szállították. A katasztrófavédelmi ügyeletes közlése szerint egyik diák fejsérülést, a másik feltehetően kulcscsontrepedést vagy -törést szenvedett. Három könnyebb sérültet a helyszínen láttak el.

A mentők által riasztott tűzoltók beszámolója szerint a fa nem volt elkorhadva, és szélcsendes idő lévén a légmozgás sem idézhette elő az ág letörését. A fának négy méter magasságig nem volt oldalága, így fel sem lehetett rá mászni. Az esetet a rendőrség vizsgálja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?