Ödön
1 °C
11 °C

Rendőrkézen a rabló álrendőrök egyike

2004.07.07. 19:48
Őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint két társával együtt, magát rendőrnek kiadva rabolt ki egy családot Zuglóban. A BRFK nyomozói egy hónappal a június 6-i rablás után, hétfőn este fogták el és vették őrizetbe az ügy gyanúsítottját. A 38 éves fővárosi férfi két társa ugyanakkor még szökésben van, őket ezért a rendőrség még továbbra is keresi.

A triót azzal gyanúsítják, hogy június 6-án kora reggel, magukat rendőrnek kiadva behatoltak a XIV. kerületi Ógyalla tér egyik családi házába, majd ütlegelni kezdték az ott tartózkodó férfit és feleségét. A támadók ezután megkötözték a háziakat, végül mintegy 380 ezer forint készpénzt és aranyékszereket raboltak el a lakásból, összesen mintegy 1,4 millió forint értékben. A gyanúsítottat a XIII. kerületi rendőrkapitányság beosztottai Angyalföld területén fogták el.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?