Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Meghalt egy motoros Debrecenben

2004.07.09. 14:03
A motor
A rendőrség felvétele
Csütörtökön éjjel súlyos baleset történt a 47-es számú főút Debrecenből Mikepércs irányába kivezető szakaszán. A rendőrség pénteken kiadott közleménye szerint egy 24 éves debreceni fiatalember motorkerékpárral "ez idáig ismeretlen ok miatt" nekiütközött az előtte és vele azonos irányba haladó személygépkocsinak.

A nagy erejű ütközést követően, a motorkerékpárral közlekedő fiatal az úttestre esett, a baleset másik részese gépkocsija felett elvesztette az uralmát és az úton többször megpördülve további két személygépkocsinak ütközött.

Az autó
A rendőrség felvétele
A helyszínre érkező Országos Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították az életveszélyes sérüléseket szenvedett motorkerékpáros fiatalembert, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően, a hajnali órákban életét vesztette.

A közlemény a hírrel kapcsolatban kitér arra is, hogy a Debreceni Rendőrkapitányság vezetője a hét minden napján fokozott közúti közlekedési ellenőrzést rendelt el. A hatékony rendőri intézkedések érdekében, a Forgalomellenőrző Alosztály állományának motoros rendőrei minden akcióban részt vesznek.