Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lopáson bukott le a körözött verekedő

2004.07.09. 16:29
Lopás miatt bukott le egy verekedés és drogfogyasztás miatt is körözött fiatalember Kőbányán. A 23 éves fővárosi fiatalembert csütörtökön kora délután akkor érte tetten egy járókelő, amikor az éppen egy nyitott autóból akart értékeket elemelni Kőbányán. A tolvajt fogó járókelő a XIX. Kerületi Rendőrkapitányságra kísérte a tolvajt, ahol a közrendvédelmi járőrök elfogták.

A nyakon csípett tolvajról rövidesen kiderült, hogy őt már korábbi ügyei miatt is körözte a rendőrség, illetve a bíróság. A kőbányai rendőrök gyanúja szerint ugyanis ő gyanúsítható azzal a 2002. november 27-én, a Szlávy utcában történt támadással, melynek áldozata könnyű sérüléseket szenvedett. A XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság ugyanakkor kábítószerrel való visszaélés, a Pesti Központi Kerületi Bíróság pedig lopás miatt adott ki elfogatóparancsot vele szemben. A többszörösen körözött fiatalembert végül a X. kerületi kapitányságon vették őrizetbe.