Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták a hajléktalangyilkos tizenéveseket

2004.07.13. 13:21
Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a két tizenévest, akik a gyanú szerint halálra vertek egy hajléktalant Pesterzsébeten.

A rendőrségre még két hónappal ezelőtt, május 12-én jelentették be, hogy egy férfi holttestére bukkantak a XX. kerületi Határ útnál lévő kiserdőben. Mint kiderült, az áldozat egy 61 éves hajléktalan férfi volt, akiről azt is megállapították, hogy bántalmazásból eredő sérüléseibe halt bele.

A nyomozás szálai a napokban vezettek el két tizenéves fiúhoz, akik összefüggésbe hozhatónak tűntek az áldozat halálával.

Egyiküket, egy 15 éves tatárszentgyörgyi fiút hétfőn reggel beidézték a rendőrségre, 16 éves fővárosi társát pedig a délután folyamán a XXII. kerületben fogták el. Mindkettejüket őrizetbe vették, velük szemben halált okozó testi sértés miatt indult eljárás.