Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Puska a mezőn

2004.07.13. 17:13
Elhagyott fegyvert talált egy mezőőr hétfőn este, egy tormaföld közepén Bagaméron. A fa tussal ellátott, üres tárú puska mellett lőszer is volt. A helyszínre hívott rendőrök rövid időn belül megállapították, hogy az eset idején a környéken csak egyetlen ember, egy 32 éves helybéli férfi tartózkodott, így minden bizonnyal ő rejtette el a fegyvert a nagy levelű növények között.

A férfi tagadta a rendőröknek, hogy bármiféle lőszer vagy fegyver lenne nála. A házkutatás alkalmával azonban 18 darab, AMD gépkarabélyhoz tatozó lőszer, valamint több Flóbert- és startpisztolyhoz tartozó lőszer került elő. A férfival szemben a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság lőfegyverrel, illetve lőszerrel való visszaélés miatt indított eljárást. A Büntető Törvénykönyv értelmében a férfi igen súlyos, kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre számíthat.