Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Élettársa égette el a brutálisan meggyilkolt férfit

2004.07.14. 13:30
Őrizetbe vette a rendőrség a hét végi gödi gyilkosság gyanúsítottjait. A nyomozók szerint a megölése után elégetett férfival élettársa és lánya végeztek. Az eddigi adatok szerint a nő pénteken keveredett heves szóváltásba középkorú élettársával. A vita hevében a férfi egy kenyérvágó késsel támadt a nőre, ám az, hogy védje magát, a fürdőkádba lökte a férfit. Ezután kicsavarta a kezéből a kést, végül 5-6 alkalommal, teljes erejével belevágta. A vizsgálat adatai szerint az élettárs már a kádba zuhanáskor életét veszíthette, végzetes nyakcsigolyatörése miatt, ám a szúrások zöme is halálos volt.

Az eset után a nő a 19 éves lányát hívta segítségül a holttest eltüntetéséhez, majd együtt pokrócba csomagolták a holttestet, és szombat hajnalban, a nő Nissan Micrájával a Göd és Dunakeszi közötti területre vitték. Ott megpróbálták felgyújtani, ám mivel kevés volt a benzinjük, a holttest nem égett el. Emiatt a nő este - immár egyedül - nagy mennyiségű benzinnel tért vissza a helyszínre, és elégette a tetemet.

A rendőrség gyanúja - több gyanús körülmény miatt - már a hét elején őrá terelődött, s kedden, lányával együtt őrizetbe is vették. Az asszony esetében a Pest megyei főkapitányság az előzetes letartóztatást is indítványozta, míg a bűnsegédként gyanúsított 19 éves lányra lakhelyelhagyási tilalmat kértek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?