Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Drogterjesztő-hálózatot számoltak fel Tolnában

2004.07.16. 15:13
Drogterjesztő hálózatot számolt fel a rendőrség Tolna megyében, értesült a HavariaPress. Az ügy gyanúsítottjai közül egyelőre négy embert vettek őrizetbe, a számuk várhatóan még növekedhet. A megyei főkapitányság zöldszámára szerdán jelentette be egy névtelen telefonáló, hogy két Tolna megyei férfi rendszeresen Fejér megyéből szerez be kábítószert, majd azt Tolnában terjesztik tovább. Mivel a bejelentés tartalma a rendőrség már meglévő információit erősítette, illetve egészítette ki, így a nyomozók azonnal megkezdték azok ellenőrzését.

Csütörtökön figyelni kezdtek egy tolnai férfit, majd Dunaföldvárnál leintették és átvizsgálták a kocsiját. Az autóban kábítószerre bukkantak, így tovább folytatták a nyomozást a drogos hálózat további, feltételezett érintettjei után. A rendőrök rövidesen megjelentek egy másik tolnai, valamint egy bonyhádi és egy dunaújvárosi lakásban is, ahol egyebek mellett betöréshez használt eszközöket, betörésből származó tárgyakat, egy csőre töltött, engedély nélkül tartott lőfegyvert, valamint kábítószer forgalmazásához használatos eszközöket is találtak. A négy, eddig felkutatott gyanúsítottat a megyei főkapitányságon őrizetbe vették, velük szemben bűnszövetségben elkövetett, kábítószerrel való visszaélés miatt indítottak eljárást.