Aligátort vágott kedveséhez

MTI
2004.07.18. 19:15
Egy aligátort vágott hozzá kedveséhez a családi vita hevében az a floridai férfi, akit nem sokkal később, az asszony feljelentése nyomán, tettlegesség és tiltott állattartás vétsége miatt vettek őrizetbe a hatóságok.

Mint a sértett nő, a 39 éves Nancy Monoco a rendőröknek elmondta, élettársa ököllel és sörösüvegekkel ütlegelte őt, az efféle atrocitások elől azonban még elszaladt volna, ám amikor menekülőre fogta a dolgot, a férfi felkapta lakókocsi házuk fürdőszobájában addig dédelgetett krokodilt, és nagy lendülettel hozzávágta az állatot.

A 41 éves tettes, David Havenner egy kicsit másképp emlékszik a történtekre. A rendőrök előtt elismerte, hogy kétségtelenül a krokodilt használta fegyverként családi viszályukban, mentségként azonban azt hozta fel, hogy a dolgok ilyetén elfajulása előtt a nő dührohamot kapott, amiért a házban nem talált egy csepp alkoholt sem, és emiatti felháborodásában megharapta őt.

A fürdőszobában teljesen törvényellenes módon nevelgetett krokodilt a rendőrök mindenesetre visszaszolgáltatták a floridai természetvédelmi hatóságoknak.