Jenő
-2 °C
6 °C

Aligátort vágott kedveséhez

MTI
2004.07.18. 19:15
Egy aligátort vágott hozzá kedveséhez a családi vita hevében az a floridai férfi, akit nem sokkal később, az asszony feljelentése nyomán, tettlegesség és tiltott állattartás vétsége miatt vettek őrizetbe a hatóságok.

Mint a sértett nő, a 39 éves Nancy Monoco a rendőröknek elmondta, élettársa ököllel és sörösüvegekkel ütlegelte őt, az efféle atrocitások elől azonban még elszaladt volna, ám amikor menekülőre fogta a dolgot, a férfi felkapta lakókocsi házuk fürdőszobájában addig dédelgetett krokodilt, és nagy lendülettel hozzávágta az állatot.

A 41 éves tettes, David Havenner egy kicsit másképp emlékszik a történtekre. A rendőrök előtt elismerte, hogy kétségtelenül a krokodilt használta fegyverként családi viszályukban, mentségként azonban azt hozta fel, hogy a dolgok ilyetén elfajulása előtt a nő dührohamot kapott, amiért a házban nem talált egy csepp alkoholt sem, és emiatti felháborodásában megharapta őt.

A fürdőszobában teljesen törvényellenes módon nevelgetett krokodilt a rendőrök mindenesetre visszaszolgáltatták a floridai természetvédelmi hatóságoknak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?