Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szódásüveggel verte agyon a főbérlőt

2004.07.19. 14:08
Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség annak a férfinak az ügyében, aki szódásüveggel verte agyon a főbérlőjét Angyalföldön. A 37 éves fővárosi férfi a nyomozás adatai szerint március 23-án délelőtt vitába keveredett a főbérlőjével, annak Vág utcai lakásában. A szóváltás odáig fajult, hogy a férfi felkapott egy szódásszifont, s azzal agyonverte a sértettet. Tettét követően a férfi eltávozott a lakásból, és rázárta a lakásajtót az áldozatra.

A gyanúsított másnap, azt követően bukott le, hogy más ügyben berendelték a rendőrségre, ám ott élénken érdeklődött az előző napi bűncselekmény áldozatának hogyléte iránt. A férfi a nyomozóknak elismerte a bűncselekmény elkövetését, s azt állította, hogy ideges és dühös lett személyét becsmérlő, sértő kijelentésektől, ezért támadt rá főbérlőjére. A gyanúsított jelenleg is előzetes letartóztatásban van, vele szemben a rendőrség a napokban vádjavaslattal külte meg a nyomozás iratait a Fővárosi Főügyészségnek, emberölés megalapozott gyanúja miatt.