Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Több tucat buszt rongáltak meg az óbudai buszgarázsban

2004.07.19. 16:43
Kizártnak tartja a rendőrség, hogy ugyanazok követték volna el a napokban történt óbudai, illetve a néhány héttel korábbi gödöllői sorozatos buszrongálást. Mint ismert, májusban összesen negyven sárga busz kerekeit eresztették le a Pest megyei városban és a környező településeken, e hétvégén pedig 31 autóbusz ékszíját vágták el az óbudai buszgarázsban. Ez utóbbi eset ismeretlen elkövetői péntek este hat és tizenegy óra között jutottak be a Pomázi úti garázsba, ahol néhány busznál az ékszíj mellett átvágták a sebességváltó kábeleit is.

A Gödöllői Rendőrkapitányság illetékese elmondta, hogy konkrét gyanúsítottjai még a májusi esetnek sincsenek, az ügy vizsgálata jelenleg is folyik. Azt azonban kizártnak tartotta, hogy a két sorozatos rongálási eset elkövetői között személyi összefüggés lenne. Nem zárható ki ugyanakkor - tette hozzá -, hogy a két hónapja történt eset ötletadóul szolgált óbudai buszgarázs kétmilliós kárt okozó rongálóinak.