Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Túlélték a tüzet a hajléktalanok

2004.07.20. 16:16
Élve menekítettek ki a tűzoltók egy kigyulladt lakásból két hajléktalant Tatán. A Komárom megyei város rendőrségére hétfőn késő este, kevéssel kilenc óra előtt jelentették be, hogy füst árad ki az egyik Fazekas utcai házból, odabent pedig egy ember fekszik a földön. A helyszínre siető járőr megállapította, hogy a házban az összehordott hulladék ég, nagy füstöt árasztva, az egyik helyiségben pedig két eszméletlen ember fekszik.

A két személyt - egy 60 éves nőt és egy 51 éves férfit - a járőr még a tűzoltók kiérkezése előtt kimentette, őket a mentőszolgálat enyhe füstmérgezéssel szállította a városi kórház belgyógyászatára. A tüzet, amely nem okozott számottevő anyagi kárt az épületben, végül a helyszínre irányított tűzoltók fékezték meg. A vizsgálat első megállapításai nem támasztották alá a szándékos gyújtogatás valószínűségét. A helyszíni adatgyűjtés szerint a tulajdonos - akinek személyét nem sikerült megállapítani - engedélyezte a hajléktalanoknak, hogy a lakásban tartózkodjanak.