Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két újszülött holttestét találták meg Kecskeméten

MTI
2004.07.20. 17:25
Két újszülött csecsemő meggyilkolását ismerte be egy román állampolgárságú nő Kecskeméten kedden. A kecskeméti rendőrkapitányság indított eljárást lőfegyverrel és lőszerrel történő visszaélés miatt egy 41 éves kecskeméti férfi ellen. A tanyáján tartott házkutatás során lőfegyvereket és hozzá tartozó lőszert találtak. Az engedély nélkül tartott fegyverek miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit és 27 éves román állampolgárságú élettársát.

A kihallgatás során a nő elmondta, hogy a múlt hónapban csecsemőt szült lakásuk fürdőszobájában. A nő elmondása szerint az újszülöttet az élettárs a vízóra aknája alatt elföldelte. A újszülött holttestét a rendőrök megtalálták. Az elsődleges orvos szakértői vélemény szerint a csecsemő élve született.

A további kihallgatás során a nő egy korábbi csecsemőgyilkosságot is elismert. A nő vallomása alapján egy évekkel korábban világra jött újszülött csontvázát találtak meg a rendőrök az udvari vécében. A nő és a férfi őrizetbe vétele mellett a kihallgatás jelenleg is folyik.