Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Molotov-koktélokat dobtak egy autóra Budapesten

Index, MTI
2004.07.22. 07:52
Két Molotov-koktélt dobtak ismeretlen elkövetők csütörtökön éjfél után Budapesten a XXI. kerületi Damjanich utca egyik családi házának udvarán parkoló személygépkocsira - tájékoztatta a BRFK ügyeletese az MTI-t.

A házban lakók a cselekményt észlelték, és a kocsi hátsó szélvédőjén át az utastérbe esett, gyúlékony folyadékkal teli üveget azonnal eltávolították, míg a másik hasonló palack célt tévesztett, az autót nem találta el. A tettesek a helyszínről gépkocsival menekültek el. A palackok nem törtek el, így tartalmuk nem locsolódott szét, nem ütött ki tűz.

Személyi sérülés nem történt, a kocsiban keletkezett anyagi kár mértéke megállapítása folyamatban van. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitánysága rongálás bűncselekménye megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ezidáig ismeretlen tettesek ellen.

A rendőrök jelenleg azt vizsgálják, kinek állhatott érdekében a támadás, a családtagok meghallgatása is folyamatban van - tudta meg az Index a BRFK sajtóügyeletesétől.