Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Perceken belül elfogták a rablót

2004.07.23. 14:27
Perceken belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki fegyverrel akart pénzt szerezni magának egy utazási irodában Debrecenben. A 26 éves férfi pénteken délelőtt lépett be a hajdúsági megyeszékhelyen egy Petőfi téri utazási irodába. Az egyedül lévő alkalmazottat arra kérte, hogy váltsa át pénzét euróra, ám amíg a nő a kasszához sétált, a férfi maszkot húzott a fejére és egy fegyvert vett elő. Ezután felszólította az alkalmazottat, hogy rakja a táskájába a kasszában található pénzt.

A rémült asszony a fenyegetések hatására megközelítőleg fél millió forintot, több mint háromezer eurót és 50 dollárt tett az átnyújtott szatyorba. Miután megszerezte a pénzt, a férfi futva menekült el a helyszínről, a közelben lévő vasútállomás felé. Az azonnal riasztott rendőrök azonban üldözőbe vették az elkövetőt, és egy vasúti kocsi vécéjében sikerült elfogniuk a férfit. A 26 éves rablót a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették, s már megkezdték a kihallgatását is.