Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Gázrobbanás egy török szállodában

MTI
2004.07.24. 13:22
Huszonegyen sebesültek meg péntek este a dél-törökországi Kemer egyik szállodájában a medence partján működő bárban bekövetkezett robbanástól. Hatósági közlés szerint a Valeri Beach hotelben történt balesetet minden bizonnyal egy gázpalack okozta. A sebesültek között német, orosz és osztrák turisták voltak.

Kemer város kormányzója az Anadolu Ajansi hírügynökségnek elmondta, hogy néhány embert a sokk miatt, másokat kisebb sérülésekkel szállítottak kórházba. Egy orosz turistát meg kellett operálni, mert a robbanáskor egy fémdarab fúródott a testébe. Állapotáról nem érkezett jelentés.

Törökországban gyakoriak a gázszivárgásokból származó balesetek. Júniusban Alanya városban szintén egy szállodában történt hasonló robbanás: egy légkondicionáló gázszivárgása miatt egy ember meghalt, hárman pedig megsebesültek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?