Jenő
-3 °C
6 °C

Gáz-oxigén palackokat hoztak ki a tűzből

2004.07.24. 20:33
Két gáz-oxigén palackot hoztak ki a tőzoltók egy XVII. kerületi égő épületből - tudta meg a HavariaPress. Ma délután hat óra körül egy égő melléképülethez riasztották a tűzoltókat, az oltás közben azonban kiderült, hogy két robbanásveszélyes palack is van a lángok között.

Az Orgoványi úton egy ingatlanon több melléképület is kigyulladt ma délután. A tulajdonos elmondása szerint különböző gépek és két gázpalack is van az épületekben. Az oltás közben a tűzoltók két gáz-oxigén palackot találtak a lángok között, amit sikerült kihozniuk.

Az ügyeletes tiszt a hírügynökségnek elmondta, hogy csak az egyik palack sérült meg, de biztonsági okok miatt mesterlövészek ki fogják lőni őket. A lángokat megfékezték, de az utómunkálatok és a palackok biztonságos kilövése még órákig eltart. Az eset kapcsán személyi sérülésről nem érkezett hír.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?