Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Házfalat döntött ki a terepjáró

2004.07.25. 16:46
Egy lakóház konyhájának falát is kidöntötte egy terepjáró Nyíregyházán - értesült a HavariaPress. Vasárnapra virradó éjszaka egy óra körül száguldott az autó a város egyik sorházának falába, miután átgázolt a sövényen, vaskerítésen és egy kapcsolószekrényen és megrongált egy gázcsonkot is. A hatalmas pusztítás után a kocsi harminchároméves sofőrje, aki feltehetően ittasan vezetett önerejéből szállt ki a járműből. A férfit vérvételre kórházba szállították, ahol kiderült, hogy súlyos sérülései vannak.

A házban lakó férfi, aki a baleset idején az emeleten aludt, nem sérült meg, őt csak a kiérkező rendőrök ébresztették fel. Az épületben és a járműben keletkezett anyagi kár meghaladja a hárommillió forintot. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.