Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Családi tömegverekedés a bálban

2004.07.26. 12:25
Hat embert állítottak elő a rendőrök egy családi tömegverekedés miatt egy nagykutasi bálból. A zala megyei településről hétfőre virradó éjszaka, nem sokkal éjfél után kértek rendőri segítséget egy verekedés megfékezéséhez. Mint kiderült, egy zalaegerszegi rokoni társaság a bálban - egy korábbi sérelem kapcsán - összeszólalkozott több más bálozóval, és a vita hamarosan tettlegességig fajult.

A verekedésben összesen hárman szenvedtek könnyebb sérüléseket. A helyszínre küldött járőrök Andráshida környékén tartóztatták fel a verekedő egerszegi társaság autóját. Összesen négy zalaegerszegi és egy szolnoki férfit, illetve egy zalaegerszegi nőt állítottak elő a zalai megyeszékhely kapitányságára, ahol csoportos garázdaság miatt indítottak eljárást velük szemben.