Árpád
-2 °C
3 °C

Mumifikálódott holttest a kisszobában

2004.07.28. 10:53
Egy feltehetőleg már két éve elhunyt asszony mumifikálódott holttestére bukkantak rá egy lakóházban Szentgotthárdon. A Vas megyei határvárosból kedden délelőtt jelentették be a helyi rendőrőrsre, hogy egy holttestre bukkantak egy József Attila úti ingatlanon. Mint kiderült, a portán több család lakott, a holttest pedig a közös udvarrész egyik épületének kisszobájából került elő.

A helyszíni szemlét elvégző rendőrök megállapították, hogy a holttest egy 58 éves helybeli nőé volt, akit eltűntnek hittek, és feltehetőleg már két éve meghalt. A tanúk elmondása szerint egyébként a holttestet feltehetőleg azért sem fedezték fel ezidáig, mert a kérdéses helyiséget már mintegy négy éve nem használta senki. Az ügyben a további eljárást a Szentgotthárdi Rendőrőrs szakértők bevonásával folytatja le.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?