Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elkapták a prostituált támadóját Nyíregyházán

2004.07.28. 16:29
Elfogta a rendőrség azt a fiatal férfit, aki a gyanú szerint kirabolt egy prostituáltat Nyíregyházán. A 32 éves püspökladányi férfit a rendőrség azzal gyanúsítja, hogy még a hétvégén megfenyegetette, és megszabadította napi bevételétől az egyik helyi örömlányt. Az eddigi adatok szerint a támadó vasárnap a szabolcsi megyeszékhely déli részén lévő egyik telephelyre vitte a nőt. Ott azonban egy kést rántott.

A fenyegetés hatására az örömlány átadta a nála lévő 12 ezer forintot a férfinak, aki ezt követően szabadon engedte. Az esetet követően azonban a sértett bejelentette az esetet a rendőröknek, akik a kapott személyleírás, illetve a rendszám birtokában szerdára fel is kutatták és elfogták a feltételezett elkövetőt. A gyanúsított kihallgatása alkalmával részletes beismerő vallomást tett az egyenruhásoknak.