Ödön
1 °C
11 °C

Két teherautó ütközött frontálisan

2004.07.28. 18:01
Ketten is megsérültek, egy ember súlyosan, amikor frontálisan összeütközött két teherautó a 25-ös főúton. A baleset szerdán délelőtt, negyed tizenegy körül történt, a Heves megyei Szarvaskő térségében. Egy putnoki férfi Mitsubishi kisteherautójával haladt Eger felé, amikor a nedves út egyik kanyarulatában megcsúszott, és a szemből érkező IFA tehergépkocsinak ütközött.

A Mitsubishi vezetője beszorult a kocsiba, őt a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül, majd a mentők az egri kórházba szállították, súlyos lábtöréssel. Vele utazó felesége könnyű sérüléseket szenvedett, míg a vétlen teherautós sérülések nélkül úszta meg a balesetet. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárta, az út csak kora délután vált újra járhatóvá.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?