Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Halálos bukás a Székelyudvarhelyi motoros bemutatón

MTI
2004.07.31. 21:49
Motoros bemutató közben meghalt egy székesfehérvári "utcai harcos" motoros Székelyudvarhelyen - közölték szombaton romániai hírforrások. A ProTV román magántelevízió szombat esti híradása szerint a motoros egy harminc éves székesfehérvári lakos.

Pethő Attila, a bemutató egyik szervezője az MTI-nek elmondta: az "utcai harcos" motoros három társával jótékonysági motoros bemutatót tartott a székelyföldi városban, amelyen egy fehérvérűségben szenvedő kilenc esztendős zetelakai kisfiú műtétjére gyűjtöttek. Belépő nem volt, a nézők önkéntesen járulhattak hozzá a műtéthez 20 millió forintos költségéhez.

A bemutató során az éppen egykerekező székesfehérvári férfi motorja a rossz út miatt ledobta a nyeregből motorosát, aki a jármű baloldalán csúszva nem engedte el annak kormányát. Miután a motor az útpadkának ütközött, majd nekirohant egy fának, vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.