Judit
3 °C
7 °C

Kilenc évet kapott a lányával közösülő apa

2004.09.07. 10:37
Kilenc év fegyházra ítélte a Pécsi Ítélőtábla azt a férfit, aki négy éven át tartott fenn szexuális kapcsolatot a saját lányával Somogy megyében. A táblabíróság így keddi döntésével helybenhagyta a Somogy Megyei Bíróság első fokú ítéletét. A Csomán élő, 39 éves apát a bírák erőszakos közösülésben, szemérem elleni erőszakban, valamint megrontásban is bűnösnek mondták ki, emiatt mellékbüntetésként tíz évre eltiltották a közügyek gyakorlásától is.

A férfi két lányával és a feleségével élt a somogyi település egyik családi házában. Első alkalommal 1999 őszén közeledett szexuálisan a nagyobbik, akkor kilenc éves lányához. A kapcsolat tartóssá vált, s a férfi egészen 2003-ig rendszeresen közösült, illetve fajtalankodott a kislánnyal. Az egészre csak akkor derült fény, amikor a lány, egy tavalyi osztálykiránduláson egyik tanárja füle hallatára panaszkodott egy barátnőjének, menstruációja elmaradásáról. A lánytól ezután előkerült a naplója is, amelynek bejegyzései félreérthetetlenül tanúskodtak az apa fajtalanságairól. A táblabíróság által kiszabott fegyházbüntetés jogerős.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?