Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Feltehetőleg apja rúgásába halt bele egy csecsemő

2004.09.07. 22:00
Meghalt egy féléves kisfiú kedden Budapesten. Halálának - eddig tisztázatlan - okáról várhatóan szerdára készül el az igazságügyi orvosszakértői jelentés - közölte Németh Lajos, az Országos Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője pénteken este az MTI érdeklődésére. Ugyanakkor a HavariaPress arról számolt be, hogy az apja összerugdosta a gyermeket. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője annyit mondott el: a IV. kerületi István téri piachoz riasztották a mentőket, ahol egy hathónapos csecsemőt a klinikai halál állapotában találtak, és fél órán keresztül sikertelenül próbálkoztak újraélesztésével.

A Hajdú-Bihar megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense csak annyit közölt, hogy a kisfiú és szülei Nagykerekről utaztak a fővárosba. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya késő este közleményben tudatta: a BRFK a halaszthatatlan nyomozati cselekményeket végrehajtja, illetve elrendeli a soron kívüli boncolást. A további eljárás a boncolás eredménye ismeretében folytatódik.