Árpád
-2 °C
3 °C

Halálos gázolások Fejér megyében

MTI
2004.09.16. 16:59
Két halálos gázolás történt az előző este Fejér megyében: az egyiknek az okozója, a másiknak az áldozata ismeretlen - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a rendőrség. Hantoson, a település külterületén egy arra járó figyelt fel egy árokban fekvő férfira és egy összetört kerékpárra. A bejelentése nyomán a helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a férfit egy ismeretlen jármű gázolta halálra - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes hozzátette: a rendelkezésre álló adatok alapján arra következtettek, hogy a szerencsétlenül járt, 42 éves hantosi férfi kivilágítatlan kerékpáron, a gázoló autóval egy irányban haladt, amikor elütötték. A gázoló sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül Sárosd irányába elhajtott a helyszínről. A biciklista a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A rendőrség a helyszínen maradt anyagmaradványok alapján egy feltehetően kék színű járművet keres, amelynek jobb oldala az ütközésben megsérült - mondta a szóvivő. Székesfehérvárott egy ismeretlen, 70-80 év körüli, az úton áthaladni akaró nőt ütött el szerdán késő este egy tehergépkocsi - tájékoztatott R. Szabó Ágnes.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?