Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kommandósok fogtak el egy körözött férfit Budapesten

MTI
2004.09.17. 15:26
Kommandósok fogtak el egy életellenes bűncselekmény miatt körözött férfit pénteken délután Budapesten a XV. Kerületben, tájékoztatta az MTI-t a rendőrség. "A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság körözést adott ki egy 29 éves fiatalember ellen, életellenes bűncselekmény elkövetése miatt" - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Kovács Viktória elmondta: a rendőrségnek sikerült megtudnia, hogy a férfi egy XV. kerületi lakásban tartózkodik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság akcióosztályának munkatársai a helyszínre mentek, ugyanakkor - tekintettel arra, hogy a férfi önmagára és másokra nézve is fenyegető kijelentéseket tett - indokolttá vált a kommandósok beavatkozása. A férfi nem sokkal délután három óra előtt önként megadta magát a kommandósoknak, akik a ház a folyosóján fogták őt el.