Natália
1 °C
7 °C

Buszmegállóba csapódott egy autó Debrecenben

MTI
2004.09.24. 19:32
Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek abban a pénteken délután Debrecen belterületén történt balesetben, amelynek során egy személygépkocsi egy autóbusz-megállóba csapódott. Egy 21 éves debreceni férfi vezette Opel Corsa típusú személygépkocsi egy autóbuszt előzött hosszasan, amikor tehergépkocsi jött vele szemben.

A személykocsit vezető fiatalember ekkor hirtelen visszatért az úttest menetirány szerinti jobb oldalára, amikor is a gépkocsi megcsúszott és a Leiningen utca 77. szám előtt egy buszmegálló padkájának ütközött. A gépkocsi felborult és elgázolta a buszmegállóban várakozó három gyalogost.

Egy 68 éves idős asszonyt súlyos, életveszélyes állapotban szállítottak a mentők a Kenézy Gyula Kórház baleseti sebészetére, de a gyors orvosi beavatkozás ellenére az idős asszony belehalt sérüléseibe. Egy ötéves kisfiú és 31 éves édesanyja is súlyosan megsérültek - fűzte hozzá. A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?