Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Cigarettát és gázolajat találtak egy mezőkövesdi házban

2004.09.28. 14:34
Egy mezőkövesdi férfi házában és annak udvarán több százezer forint értékű cigarettát, szeszt, cefrét, cukrot, és egy komplett pálinkafőző berendezést rejtett el. A férfi ellen eljárást indítottak a miskolci Fővámhivatal tiszaújvárosi kirendeltségének járőrei. A lakásban, a hálószobában, a szekrénysor és a fal között 183 doboz magyar adójegy nélküli, ukrán zárjegyes cigarettát találtak - mondta Izsépy Andrea szóvivő.

A ház udvarán, különböző helyekről 320 liter gázolaj, egy házilag készített komplett szeszfőzdei berendezés, alkohol előállításához mintegy 400 liter vegyes gyümölcscefre, és 87 kiló, Romániából származó kristálycukor került elő. Az étkezési cukrot is tartalmazó cefrét, a lepárlásra alkalmas berendezést és a cigarettát a járőrök lefoglalták. A férfi ellen jövedéki eljárás indult, és jövedékkel visszaélés elősegítése és jövedéki orgazdaság bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja miatt feljelentést tett a pénzügyőrség az illetékes nyomozó hatóságnál - mondta Izsépy Andrea.