Natália
1 °C
7 °C

Még keresik a fegyveres rablót

2004.09.29. 10:00
Továbbra is keresi a rendőrség azt a fegyveres férfit, aki sikertelenül próbált meg kirabolni egy pénzszállító autót Bonyhádon. Az egyelőre ismeretlen elkövető kedden reggel, a tolnai város egyik pénzintézeténél rontott rá a Group4 egyik pénzkísérő őrére. A támadó azonnal tüzelt az őrre, akit négy lövedék is eltalált, állapota azonban nem életveszélyes. A sikeres rablást csak a pénzszállító sofőrje tudta megakadályozni, aki a furgonnal manőverezve menekülésre késztette a támadót.

Az elkövető utáni nyomozás eddig nem vezetett eredményre, a szemtanúk leírása nyomán azonban a rendőrségen jól használható fantomkép készült róla. A nyomozók ez alapján egy 25 év körüli, 180 cm magas, erős, de nem kövér testalkatú férfit keresnek a támadás miatt. A tettes a szemtanúk szerint hosszú hajú volt, de az sem kizárt, hogy barna paróka volt rajta. Az elkövető az eset idején fekete nadrágot és fekete pufi mellényt viselt, fején pedig egy kötött sapka, ami részben az arcát is eltakarta. A rendőrség kéri, hogy aki a leírás alapján felismerné a férfit, hívja a 107-es, vagy a 112-es segélyhívó számot. Kérik ugyanakkor, hogy elfogásával, feltartóztatásával senki ne kísérletezzen önállóan, mert viselkedése kiszámíthatatlan, veszélyes.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?