Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rablótámadás a lift előtt

2004.09.29. 13:25
Súlyos sérüléseke szenvedett az az idős asszony, akit a litből kiszállva ütött le és rabolt ki két fiatal egy nyíregyházi panelépületben. Az idős sértett kedden délután, negyed négy körül érkezett haza, az egyik Ószőlő utcai panelházban lévő lakásába. Amikor azonban ki akart szállni a liftből, két fiatalember rátámadt, majd elragadták a táskáját, és sorsára hagyták a súlyosan megsérült áldozatot.

A nyomozás eddig nem vezetett eredményre, a sértett azonban jól használható leírást adott az elkövetőkről. Eszerint mindkét támadó 17 év körüli, kb. 175 cm magas, átlagos testalkatú, világos bőrű fiatalember volt. Egyikük világos baseballsapkát, sötét szabadidőruhát és sötétkék felsőt viselt, amelynek ujján kétoldalt egy-egy világos csík volt. Nyakában egy mobiltelefon lógott. A másik támadó rövid, sötét hajú fiú volt, aki sötét tónusú szabadidőruhát viselt. A rendőrség a lakosság segítségét is várja a rablók mielőbbi felkutatásához.