Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Biztonsági őrre támadt a tolvaj

2004.09.30. 12:36
Rablás miatt keresi a rendőrség azt a férfit, aki mindössze néhány elemet lopott el egy kaposvári áruházból, ám menekülés közben több biztonsági őrt is megtámadott. Az egyelőre ismeretlen elkövető szerdán kora délután emelte el néhány csomag elemet a somogyi megyeszékhely egyik nagy bevásárlóközpontjából. A lopást azonban felfedezte az biztonsági szolgálata, így az őrök megpróbálták megállítani a tolvajt.

Ekkor azonban az elkövető megtámadta és félrelökte a biztonsági szolgálat embereit, majd futva távozott a Berzsenyi utca irányában. Az egyik biztonsági őr a tolvaj után eredt, sőt pár száz méter után be is érte. Ekkor azonban a tolvaj megállt, szembefordult az őrrel, majd váratlanul, nagy erővel ágyékon ütötte a férfit a nála lévő zseblámpával, végül elmenekült a helyszínről. A városi kapitányságon nyomozást indítottak a rabló felkutatása érdekében, amihez azok jelentkezését is várják, akik szemtanúi voltak az esetnek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?