Nem ment haza a szociális otthonba

Objektív Hírügynökség
2004.10.06. 22:42
Eltűnt személy felkutatásához kéri a rendőrség a lakosság segítségét. A 67 éves Nagy József még szerdán reggel távozott el a pápakovácsi attyapusztai szociális otthonból, azóta nem adott életjelet magáról - értesült az Objektív Hírügynökség a Veszprém Megyei RFK sajtószolgálatától.

A hatóság nagy erőkkel kezdte meg az adatgyűjtést és a környék átkutatását, ám utóbbi akciót a sötétedés beálltával le kellett állítani. Az adatgyűjtés eredményei arra utalnak, hogy az idős férfi térbeli és időbeli tájékozottsága az utóbbi napokban csökkent. Állandó, igaz nem létfontosságú gyógyszerként vérnyomáscsökkentőt szed, viszont bottal, nehezen jár.

Személyleírása: 160 cm magas, vékony testalkatú, őszes-barna hajú elől kopaszodó, arca hosszúkás, jobb szeme felett és a bal arcán hámhorzsolásos sérülés található. Eltűnéskor viselt ruházata: Barna szövetnadrág, barna zakó, világoskék ing, fekete zokni és barna szandál. A rendőrség kéri mindazokat, akik az eltűnt hollétéről információval rendelkeznek, a 107-es vagy 112-es számokon kérjék a Pápai Rendőrkapitányság ügyeletét.