Tizenegy évet kapott a téglási testvérgyilkos

2009.03.05. 21:18

Tizenegy év letöltendő fegyházbüntetésre ítélte a Debreceni Ítélőtábla csütörtökön Kiss Tibor Gézát, aki 2007. október 3-án agyonverte a testvérét a Hajdú-Bihar megyei Tégláson. Koszta János, a Debreceni Ítélőtábla sajtótitkára azt közölte, hogy a Debreceni Ítélőtábla helybenhagyta az első fokon eljáró Hajdú-Bihar Megyei Bíróság döntését, amely különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettében találta bűnösnek Kiss Tibor Gézát.

Az édesanyjával és testvérével élő, büntetett előéletű és felfüggesztett szabadságvesztésének próbaideje alatt álló Kiss Tibor Géza és öccse rendszeresen fogyasztottak alkoholt. A testvérek között gyakoriak voltak a heves viták és a dulakodások, sokszor édesanyjukat is bántalmazták.

2007. október 3-án egy ilyen összetűzés verekedéssé fajult a testvérek között, Kiss Tibor Géza egy konyhaszékkel többször fejbe verte öccsét, aki sérüléseibe azonnal belehalt. A történtek után maga mondta el a polgárőröknek, hogy mi történt, és otthon várta meg a kiérkező rendőröket.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport