Botond, Mózes
EUR 385,11 Ft
USD 369,48 Ft
12 °C
29 °C

A szomszéd házára lőtt egy részeg

2009.03.16. 16:13

Belőttek egy Nyíradony melletti tanya ablakán vasárnap hajnalban, közölte a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn. A házban senki sem sérült meg. Vezendi Jánosné rendőr őrnagy tájékoztatása szerint a háziak nem tulajdonítottak az esetnek jelentőséget, összetakarítottak, majd délután elmesélték a történteket egy ismerősüknek, aki értesítette a rendőrséget.

A rendőrségi helyszíni szemle során két légpuskalövedéket találtak a lakásban. A széleskörű adatgyűjtés során ellenőrizték a szomszédban lakó férfit is, aki rendelkezett légpuskával. A férfi elmondta, hogy hajnalban, részegen ő lövöldözött légpuskával, ekkor találta el a szomszéd ház ablakát. A férfi ellen rongálás miatt indult eljárás.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport