Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hídnak ütközött egy tolóhajó Bajánál

2009.04.07. 19:05

Tolóhajó ütközött a bajai Duna-híd pillérének kedden délután. Sas Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: a román felségjelzésű tolóhajó hét bárkát vontatott, ezek az ütközés miatt leszakadtak a hajóról és elsodorta őket az ár. A baleset este fél 6 körül történt, a bárkákat hamar megtalálták és visszavontatták. A hídon sem az autók, sem a vonatok nem járnak, de a Dunán a hajóközlekedés folyamatos. A balesetben nem sérült meg senki és környezetszennyezés sem történt.

Kavalecz Imre, a MÁV sajtófőnöke a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a baleset miatt statikai vizsgálatot kell végezni a hídon, ezért azon átmenetileg szünetel a forgalom. A sajtófőnök hozzátette, hogy az utasokat Baja és Bátaszék között vonatpótló autóbuszokkal szállítják.