Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Belehalt égési sérüléseibe egy zalai férfi

2009.04.09. 17:23

Meghalt az a férfi, aki csaknem két hete, egy Nagykanizsához közeli tűzben harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Salamon Róbert alezredes azt mondta, nem történt bűncselekmény, a rendkívüli haláleset miatt közigazgatási eljárás keretében vizsgálódik a nagykanizsai rendőrkapitányság.

A férfit március 28-án érte a baleset, amikor a Nagykanizsához közeli Kiscserfői-hegyen, lakóházak közelében, csaknem egyhektáros területen, kigyulladt az aljnövényzet. A nagykanizsai tűzoltók akkori tájékoztatása szerint kiérkezésükkor a helyszínen találtak rá a sérültre, a kórház megállapítása szerint testfelületének 30-36 százaléka megégett, ezért mentőhelikopterrel Pécsre szállították. Az oltás közben egy tűzoltó szintén megsérült, őt első-másodfokú égési sérülésekkel látták el az egészségügyi intézményben, majd hazatérhetett.