Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

A kutya őrizte az elrejtett fegyvert egy tanyán

2009.05.04. 13:21

A csempészett cigaretta és szeszesital mellett egy pisztolyt és lőszereket is találtak a pénzügyőrök abban az akcióban, amit szerdán hajtottak végre a Hajdú-Bihar megyei Nyíradonyban - közölte Jánvári Regina, a Vám- és Pénzügyőrség Észak-alföldi Regionális Nyomozó Hivatalának sajtóreferense.

Az ellenőrzött tanya tulajdonosa nemcsak adózatlan cigarettát és szeszesitalt rejtegetett, hanem egy éles maroklőfegyvert és lőszereket is. Az erdőben elrejtett fatárolórekeszt, amiben a fegyver volt, még egy odaláncolt kutya is őrizte.

Az egymillió forint értékű szeszesitalt és cigarettát a pénzügyőrök lefoglalták, a fegyvert és a lőszereket átadták a rendőrségnek. A tanya tulajdonosa ellen eljárás indult jövedéki orgazdaság, valamint lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!