Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Fákat törtek ki a vandálok Csepelen

2009.06.16. 13:20

Összesen 31 fiatal fát pusztítottak el ismeretlenek Csepelen, a Csepeli úton, feltehetően a hétvégén. A fákat még tavaly ősszel a kerületi önkormányzat vagyonkezelő cégének - CSEVAK Zrt. - segítségével ültette a Csepeli zöld Kör és az SZDSZ Új Generációja. A vagyonkezelő rendőrségi feljelentést tett a barbár rongálás miatt.

A CSEVAK-ot hétfőn reggel értesített egy lakó a pusztításról. A fiatal fákat derékban törték el az ismeretlen vandálok, mondta Kovács Szilvia, a CSEVAK kommunikációs munkatársa. A bejelentés után a vagyonkezelő illetékesei a helyszínre mentek, majd feljelentést tettek a rendőrségen. Az okozott kár egymillió forint. A környéken azt beszélik, hogy az egyik közeli kocsmából jöhettek ki a fapusztítók.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!